Nog enkele weken.. tot de opening van onze nieuwe next125 store!

 

Nog heel even.. en dan is het zover! Over enkele weken wordt onze showroom uitgebreid met bijna 200 vierkante meter! Na maanden van verbouwen en zwoegen kunnen wij dan de nieuwste modellen keukens van het Duitse topmerk next125 presenteren.

En hier zijn wij héél trots op!! Want daarmee zijn wij waarschijnlijk een van de allereerste keukenzaken in Nederland die de nieuwste frontmaterialen zoals Fenix (een vlekvrij kunststof dat geen vingertasten aanneemt), keramiek en diverse exclusieve houtsoorten kan presenteren. In combinatie met een selectie van de meest unieke werkbladen in keramiek, Dekton en composiet, aangevuld met de nieuwste apparatuur van Miele, Siemens, ATAG, Airodesign en AEG. Een lust voor het design-gevoelige oog van een echte keukenliefhebber!

Wordt vervolgd…

      

Janssen Keukens YouTube Kanaal

Volg Janssen Keukens via YouTube!

Ook wij zijn vanaf nu te volgen via YouTube.

Klik Hier voor ons YouTube kanaal.

Met verschillende informatieve en fraaie video’s blijft u op de hoogte van de laatste keuken trends en mogelijkheden.

We laten zien hoe de nieuwste inbouw apparatuur werkt van verschillende merken.

Ook krijgt u een blik achter de schermen bij onze keukenleveranciers over hoe deze keukens geproduceerd worden.

Uiteraard houden wij u altijd op de hoogte van de laatste trends en noviteiten.

Abonneer op ons kanaal, zodat u nooit wat mist.

De Smaakmakers App, laat u inspireren!

rtl woonmagazine keuken

Hoe stel ik mijn keuken samen? De Smaakmakers App helpt u.

In de huidige keukenwereld zijn de keuzes overweldigend. De uitstraling van uw keuken is bepalend voor het totaal plaatje van uw woning. Alles moet bij elkaar passen en uw woning tot één schitterend geheel brengen. De Smaakmakers App helpt u hierbij.

Hoe maak ik de juiste keuzes voor mijn woning?

De eerste stap is ons BOEK VOORAF. Hierin geven wij uw al enkele handvatten om de basis wensen voor uw keuken te bepalen. Achterin het boek vindt u een handige Checklist. Door middel van een aantal simpele maar duidelijk vragen, krijgt u al heel snel een duidelijk beeld wat voor u belangrijke punten zijn in de nieuwe keuken. 

Dit kan voor iedereen verschillend zijn, waar bijvoorbeeld bij u het meest belangrijk is dat de keuken voor linkshandigen is ingedeeld, is het voor een ander van belang dat er een goede lichtval is en alles ruim is opgezet. Daarnaast kan de wens zijn om wel of niet te verbouwen, om een stenen werkblad te hebben etc. Er is voor iedereen, naar iedere wens een droom keuken te realiseren binnen uw gekozen budget.

Ook vind u handige Apps in ons boek. Bijvoorbeeld de Smaakmakers App. Deze app is alleen te downloaden voor tablets, maar een ideale app voor een kijkje binnen de mogelijkheden van de huidige keukenwereld.

In totaal vindt u hier 20 compleet ingerichte keukens, in vier verschillende stijlen: design, modern, landelijk en klassiek.

Bij alle keukens vindt u clickable details, die u alle informatie geven over specifieke elementen en kenmerken. Bij Uw Keukenspeciaalzaak wordt immers altijd vérder nagedacht over keukens. Dit laten we graag zien. We willen u optimaal informeren en vooral inspireren.

Download de app op uw tablet en beleef hoe uw keuken tot leven komt. Per keuken geven we alle relevante informatie; over de toegepaste kleuren en materialen, de voordelen van bepaalde indelingen, bijzondere details en natuurlijk over de apparatuur in de keuken.

Kijk naar voorbeelden van een praktische vaatwasser op hoogte, of een gezellige woonkeuken. Ook geven we veel stylingtips; van accessoires en gadgets tot vloer- en wandafwerking.

Download de gratis app voor uw tablet of Ipad,  proef de sfeer en laat u inspireren.

 

  

  

 

 

_______________________________________________________________________

De nieuwe website is online!

website online

Een vertrouwd adres met een nieuwe website. Wij weten u van harte welkom op de nieuwe website van Janssen Keukens. Maanden lang hebben wij hier aan gewerkt.

Op deze website leest u alles over wat Janssen Keukens zo bijzonder maakt. Maar liever laten wij u het zien in onze ruime showroom. Wij raden het vanwege drukte aan om van te voren even een afspraak te maken, zo weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben.

Tot snel in onze fraaie showroom!