Janssen Keukens

In Wijchen, onder de rook van Nijmegen, vindt u Janssen Keukens. Met ruim 30 jaar ervaring zijn wij een gevestigde naam op gebied van keukens in Wijchen, Nijmegen en verre omstreken met merken als Elementa, Next125, Keller, Brigitte en Riverdale. Maar ook voor apparatuur zit u bij ons op de eerste rang met merken als Miele, Siemens studioLine, Airodesign, ATAG en AEG.

Bij ons is iedere klant koning en dat merkt u direct in onze aanpak. Onze adviseurs hebben hart voor hun vak en oog voor onze klanten. Wij staan voor een gedegen, eerlijk advies en denken graag met u mee. En niet onbelangrijk: wij zoeken altijd naar een oplossing die past binnen uw budget maar zonder concessies te doen aan kwaliteit en gebruiksgemak.

Onze eigen monteurs plaatsen uw keuken (met 5 jaar CBW garantie) en gaan pas weg als alles aangesloten is en werkt. En als het wenselijk is dan verzorgen wij ook een uitbreiding van uw meterkast, het verleggen van gas/water/elektra, nieuw tegelwerk, strak stucwerk en/of vloerafwerking. Allemaal in eigen beheer dus u heeft maar één aanspreekpunt en bent gegarandeerd van een optimale planning.

Maar als u besluit dat de basis van uw keuken eigenlijk nog goed is en daarom liever een keukenrenovatie doorvoert dan kan dat ook: van kastdeurtjes tot werkblad, van spatplint tot combi-steamer en van kokendwaterkraan tot greepjes.

Wij werken door heel Nederland en hebben vele tevreden klanten in Wijchen, Beuningen, Nijmegen, Arnhem, Oss, Den Bosch maar ook in Venlo, Eindhoven, Utrecht en Amsterdam! Want dat krijg je met een goede naam! Want wij zijn niet meer zomaar een keukenzaak, wij zijn Uw keukenspeciaalzaak.

Omdat wij onze klanten graag maximale zekerheid, super service én optimale garantie willen bieden zijn wij aangesloten bij het CBW, de Centrale Branchevereniging Wonen. Een onafhankelijke waarborg zodat u altijd krijgt waar u recht op hebt.