Merken - Janssen Keukens
Favicon 2

Merken

Bekijk op deze pagina de leveranciers van onze keukens, werkbladen & aparatuur

Keuken leveranciers

Neola

Neola

Wij onderscheiden ons door een stijlvol modern design, hoogwaardige kwaliteitsnormen, innovatieve (inbouw)apparatuur, persoonlijke service en op-maat-concepten. Dit betekent dat u zich niet hoeft aan te passen aan de keuken -neola keukens passen zich aan u en uw levensstijl aan.

Janssen Keukens

Brigitte

Wij plannen keukens voor u. Voor mensen die meer willen ... meer lichtheid, meer natuurlijkheid, meer elegantie. Voor mensen die ons motiveren om onze traditie van generatie op generatie te leven.

Keller

Keller

Keller biedt een ruim assortiment aan stijlen, modellen, materialen, afwerkingen en kleuren. Het assortiment is zo samengesteld, dat het altijd mogelijk is om binnen uw budget een persoonlijke droomkeuken te realiseren, zónder concessies te doen aan sfeer en uitstraling.

Next125

Next125

next125 is het internationale premium keukenmerk van de firma Schüller. Liefde voor detail is karakteristiek voor deze keukens. Daarbij combineert next125 ambacht, techniek, design en architectuur met een geavanceerde, industriële productie.

Werkbladen leveranciers

Merken

Arte

Arte is van binnenuit bevlogen en geïnspireerd om de beste te zijn op het gebied van werkbladen. Alle materialen worden in de eigen maatwerk fabriek verwerkt.

Merken

Dekker Zevenhuizen

Veel keukens zijn voorzien van de producten van Dekker. Denk aan het keukenblad, spoelbak en kraan. Daarnaast levert Dekker ook aanverwante producten zoals meubilair en vensterbanken, en is het partner van architecten en interieurdesigners bij speciale projecten.

Apparatuur leveranciers

Logo Siemens
Logo Bosch
Merken
Logo Quooker
Logo Miele
Merken
Merken
Merken
Merken
Logo Atag