Vakmanschap afgestemd op persoonlijke wensen en behoeften

keukenspeciaalzaak-janssen-historie1

Janssen Keukens is sinds haar opening in 1982 gevestigd in Wijchen bij Nijmegen. Vanaf de allereerste dag hebben wij de filosofie dat iedere klant een eigen, unieke keuken zoekt die afgestemd moet zijn op persoonlijke wensen en behoeften. En daarom leveren wij uitsluitend maatwerkoplossingen in keukens – maar dan wel tegen een zeer scherpe prijs!

Onze werkwijze is gebaseerd op klantvriendelijkheid, vakkennis en service. Dat geldt dus ook voor onze verkoopadviseurs. Zij nemen graag de tijd om uw wensen en budget te vertalen naar een keuken waar u vele jaren met genoegen in wilt koken. En als het ontwerp van uw nieuwe keuken klaar is ontvangt u ook altijd direct een eerlijke prijs waarin alle kosten zijn meegenomen. Want op nare verrassingen achteraf ziet niemand te wachten. Want uiteindelijk is dit het doel van iedere klant die bij ons binnenkomt: een droomkeuken tegen een eerlijke prijs. En daarmee is de cirkel weer rond!

Al sinds onze oprichting volgen trends, ontwikkelingen en technische verbeteringen elkaar in een snel tempo op. Daarom vernieuwen wij onze showroom doorlopend om u optimaal te kunnen adviseren over de laatste ontwikkelingen. Merken als Elementa, Next125, Keller, Brigitte en Riverdale zijn bij ons vertegenwoordigd in diverse stijlen – van strak en modern vormgegeven keukens tot stijlvolle landhuiskeukens.

Schitterende cokeukenspeciaalzaak-janssen-historie2combinaties van materialen zoals natuursteen, glas, hout, keramiek en roestvrij staal zijn in uw keuken tegenwoordig mogelijk en uw mogelijkheden zijn hiermee onbeperkt. Gecombineerd met de nieuwste apparatuur van onder meer Miele, Siemens studioLine, ATAG, AEG, Quooker en Airodesign zorgen wij ervoor dat uw keuken helemaal toegesneden is op uw specifieke gebruik en wensen.

Wij zullen de diverse opties graag aan u tonen. Dus bezoek vrijblijvend onze showroom in Wijchen (bij Nijmegen) en laat u inspireren!