Janssen Keukens is Uw KeukenSpeciaalzaak

 

Niet zomaar een kwaliteitslabel

U kunt bij heel veel keukenshowrooms een keuken kopen. Er zijn daarentegen niet veel partijen waar u er zeker van kunt zijn dat uw keuken volledig afgestemd wordt op uw persoonlijke wensen en gebruik, maar waar u ook altijd een eerlijke prijs betaalt. Keukenzaken met het kwaliteitslabel Uw KeukenSpeciaalzaak garanderen u de beste kwaliteit én een plezierige manier van kopen.

U bent op zoek naar een nieuwe keuken…

en wilt er zeker van zijn dat u op een eerlijke manier behandeld wordt. Dat lijkt misschien volkomen logisch, maar toch zijn er ontelbare voorbeelden en verhalen die het tegendeel bewijzen. Bij Janssen Keukens hanteren wij een transparante werkwijze waarin 7 kernwaarden centraal staan. Die werkwijze staat garant voor een perfect eindresultaat: de keuken die het best bij uw persoonlijke wensen past en altijd voor een prijs waar u zich goed bij voelt. Wij heten u van harte welkom in de showroom.

Daarom doet u liever zaken met ons

01 | Een persoonlijk keukenadvies op maat
02 | Kopen zonder opdringerige verkopers
03 | Direct een eerlijke prijs
04 | Minimaal 5 jaar garantie op uw keuken
05 | Uitsluitend A-merken keukens en apparatuur
06 | Vakkundige montage & nazorg
07 | Aangesloten bij de grootste Europese inkooporganisatie

Geen verrassingen achteraf

Wij geven altijd direct een eerlijke prijs. Een keuken kopen gaat bij ons niet met stuntprijzen of speciale kortingen. Wel leveren wij een volledige keuken zoals afgesproken en monteren we hem perfect voor u. Uiteraard tegen de vooraf afgesproken prijs en voorzien van inbouwapparatuur van A-merken. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Een keuken kopen zonder opdringerige verkopers

Direct een eerlijke prijs voor uw keuken