De Smaakmakers App, laat u inspireren! - Janssen Keukens
Favicon 2

De Smaakmakers App, laat u inspireren!

Hoe stel ik mijn keuken samen? De Smaakmakers App helpt u.

In de huidige keukenwereld zijn de keuzes overweldigend. De uitstraling van uw keuken is bepalend voor het totaal plaatje van uw woning. Alles moet bij elkaar passen en uw woning tot één schitterend geheel brengen. De Smaakmakers App helpt u hierbij.

Hoe maak ik de juiste keuzes voor mijn woning?

De eerste stap is ons BOEK VOORAF. Hierin geven wij uw al enkele handvatten om de basis wensen voor uw keuken te bepalen. Achterin het boek vindt u een handige Checklist. Door middel van een aantal simpele maar duidelijk vragen, krijgt u al heel snel een duidelijk beeld wat voor u belangrijke punten zijn in de nieuwe keuken.

Dit kan voor iedereen verschillend zijn, waar bijvoorbeeld bij u het meest belangrijk is dat de keuken voor linkshandigen is ingedeeld, is het voor een ander van belang dat er een goede lichtval is en alles ruim is opgezet. Daarnaast kan de wens zijn om wel of niet te verbouwen, om een stenen werkblad te hebben etc. Er is voor iedereen, naar iedere wens een droom keuken te realiseren binnen uw gekozen budget.

Ook vind u handige Apps in ons boek. Bijvoorbeeld de Smaakmakers App. Deze app is alleen te downloaden voor tablets, maar een ideale app voor een kijkje binnen de mogelijkheden van de huidige keukenwereld.

In totaal vindt u hier 20 compleet ingerichte keukens, in vier verschillende stijlen: design, modern, landelijk en klassiek.

Bij alle keukens vindt u clickable details, die u alle informatie geven over specifieke elementen en kenmerken. Bij Uw Keukenspeciaalzaak wordt immers altijd vérder nagedacht over keukens. Dit laten we graag zien. We willen u optimaal informeren en vooral inspireren.

Download de app op uw tablet en beleef hoe uw keuken tot leven komt. Per keuken geven we alle relevante informatie; over de toegepaste kleuren en materialen, de voordelen van bepaalde indelingen, bijzondere details en natuurlijk over de apparatuur in de keuken.

Kijk naar voorbeelden van een praktische vaatwasser op hoogte, of een gezellige woonkeuken. Ook geven we veel stylingtips; van accessoires en gadgets tot vloer- en wandafwerking.

Download de gratis app voor uw tablet of iPad, proef de sfeer en laat u inspireren.